Šta klabere očekuje u junu 2018

Uvertira u aktuelni mesec je bila odlična. Preostale su četiri velike žurke u četiri vikenda na kojima će se baš svako provesti

Ponedeljak 04. jun 2018.

cover image

Za Beograd noću, jun 2018. su žurke pod otvorenim nebom i gostovanja trenutno najpopularnijih di-džejeva iz inostranstva. Provod tokom leta u Beogradu je na splavovima, međutim, najveće žurke ovog meseca su na sasvim drugim mestima. Brzo se spremajte za top klabing.


Black Coffee / 7. jun / Barutana

Black Coffee će drugu godinu zaredom biti domaćin subotom u klubu Hï Ibiza (nekadašnji klub Space). Od maja do oktobra, upravo on diktira ritam koji milioni klabera obožavaju, a gostovanje u Beogradu u sred sezone je ništa drugo osim prava ekskluziva. Ukoliko vam se Ibica ne uklapa u letnje planove, klub Barutana sigurno hoće. On nije di-džej čija se muzika sluša samo jednom. Black Coffee je talenat koji ne može da dosadi. Domaća podrška su Kristijan Molnar, IDQ i Coeus.


Ricardo Villalobos / 15. jun / Beogradska tvrđava

Rov kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu je savršena lokacija za letnji klabing. Prvi veliki parti na ovoj adresi u sezoni 2018. će obeležiti poznati Čileanac sa prebivalištem u Nemačkoj - Ricardo Villalobos. Di-džej koji uvek iznenadi kombinacijom žanrova nastupa širom sveta još od 1988. Marko Nastić i Amir Javasoul iz Kanade takođe nastupaju iste večeri. Veliki propust ako se ne pojavite.


Humanitarna žurka / 21. jun / Ben Akiba

Treći vikend u junu će početi u četvrtak posebnim dešavanjem u Savamaloj. Humanitarna žurka sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje mališana Jovana je izlazak koji ne bi trebalo propustiti. Osim što ćete pomoći dvogodišnjem heroju, slušaćete čak sedam di-džejeva. Od 22:00 do 04:00 di-džej pult će deliti Jelly For The Babies, Vintage & Morelli, Mark Dee Jack, Una Andrea, Lexy, Filip Fisher, Tatjana i Mandić.


Nano Showcase / 30. jun / Beogradski sajam

Poslednji dan juna za prvi Nano Showcase u Beogradu. Kraj meseca je rezervisan za specijalan trens događaj na otvorenom. Kompletan line up čine Killerwatts, Avalon, Tristan, Future Frequency, Regan i Vlada Exelog. Žurka u atrijumu sajma će okupiti fanove trens žanra iz cele Srbije i regiona, a đuskanje u nikad bržem ritmu je zagarantovano.