Poslednji martovski klabing

Gde izaći u petak i subotu i ispratiti mart u velikom stilu

Četvrtak 30. mar 2023.

cover image

Hajde da gori podijum za ples neka bude moto provoda koji stiže ovog vikenda. U klubu Ben Akiba neće biti nikakav problem đuskati do jutra jer muziku puštaju sjajni, iskusni, fantastični, nikada isti di-džejevi.

Dame i gospodo, čuveno mesto za provod vas poziva na žurku u petak 31. marta sa početkom od 22:00 sa velikim imenima. Nebojša Intruder i Munja znaju u bit šta želite da slušate. Baš to će vrteti za vas. Ista lokacija, ista energija obećavaju super zabavu za prvu aprilsku noć. Di-džejevi Malina i Lerdi Dajana će vam izmamiti osmeh i bez prvoaprilskih šala. Garantovano.

Hype Beograd je noćni klub u stilu čuvenih kosmopolitskih adresa za izlazak. Možda neke druge adrese imaju ekskluzivniji enterijer i popularne svetske zvezde među gostima ali samo Beograd noću ima vajb o kome se priča u celom svetu. Za poslednji petak u martu je pripremljena trep žurka, a di-džejevi Sara i Rokam puštaju od 23:00. Trap Friday calling, ne propustite poziv za top klabing.

Kada ne znate gde bi, vrata kluba Stefan Braun su uvek otvorena. Neponovljiva noć je zagarantovana ukoliko ste raspoloženi za razmenu pozitivne energije. Petkom se sluša haus muzika, nastupaju... Potpuno irelevantne informacije! Važno je da dođete u što boljem društvu, mada, ovde ćete sigurno upoznati odličnu ekipu. Vikendom žurke počinju u ponoć i traju do pet ujutru. Deveti sprat je uvek spreman. A vi?