Последњи мартовски клабинг

Где изаћи у петак и суботу и испратити март у великом стилу

Четвртак 30. мар 2023.

cover image

Хајде да гори подијум за плес нека буде мото провода који стиже овог викенда. У клубу Бен Акиба неће бити никакав проблем ђускати до јутра јер музику пуштају сјајни, искусни, фантастични, никада исти ди-џејеви.

Даме и господо, чувено место за провод вас позива на журку у петак 31. марта са почетком од 22:00 са великим именима. Небојша Интрудер и Муња знају у бит шта желите да слушате. Баш то ће вртети за вас. Иста локација, иста енергија обећавају супер забаву за прву априлску ноћ. Ди-џејеви Малина и Лерди Дајана ће вам измамити осмех и без првоаприлских шала. Гарантовано.

Hype Београд је ноћни клуб у стилу чувених космополитских адреса за излазак. Можда неке друге адресе имају ексклузивнији ентеријер и популарне светске звезде међу гостима али само Београд ноћу има вајб о коме се прича у целом свету. За последњи петак у марту је припремљена треп журка, а ди-џејеви Сара и Рокам пуштају од 23:00. Trap Friday calling, не пропустите позив за топ клабинг.

Када не знате где би, врата клуба Стефан Браун су увек отворена. Непоновљива ноћ је загарантована уколико сте расположени за размену позитивне енергије. Петком се слуша хаус музика, наступају... Потпуно ирелевантне информације! Важно је да дођете у што бољем друштву, мада, овде ћете сигурно упознати одличну екипу. Викендом журке почињу у поноћ и трају до пет ујутру. Девети спрат је увек спреман. А ви?