Фестивал Егзит у Новом Саду

Ускоро почиње глобални музички спектакл. Цео свет стиже на Петроварадинску тврђаву због једног јединог разлога: неприкосновено моћна музика!

Понедељак 27. јун 2022.

cover image

Exit 2022 од 7. до 10. јула на Петроварадинској тврђави обећава најбољи провод икада. На више од 40 бина и зона ће наступати преко 150 музичких уметника које веома добро знате. Нови Сад је ту али улазнице ускоро неће бити. Не пропустите највећи музички фестивал у овом делу Европе.

Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, Maceo Plex, Boris Brejcha, Marky Ramone и The Exploited, Afrojack, омиљена Констракта, James Arthur, Masked Wolf, Ofenbach, ARTBAT, Jax Jones, Adam Beyer, Enrico Sangiuliano, Denis Sulta и многи многи други водећи музичари ће гостовањем у Србији обележити лето 2022.

Домаћи бендови и ди-џејеви су неизоставни на врхунском окупљању. Дуга историја постојања бренда Егзит сваке године пажљиво креира листу гостију. Будите сигурни да је сваки извођач одличан за ђускање до јутра под отвореним небом.

Карте за Егзит ових дана су главна тема разговора међу љубитељима најбољег звука. Сјајна сарадња између организатора фестивала и Института за трансфузију крви Србије вам пружа могућност да обезбедите своје место у великој фестивалској зони. Потребно је да дате крв у просторијама Института или на неком од пунктова и ваша хумана страна личности ће вас одвести на авантуру која се не пропушта - Exit 2022.