Сви путеви воде на EXIT

Фестивал EXIT 2023 Од 6. до 9. јула на Петроварадинској тврђави са никада више гостију из целог света, земље и региона

Субота 01. јул 2023.

cover image

Светски призната и глобално позната спектактуларна музичка сензација под именом EXIT стиже на репертоар регионалних дешавања. Традиционално, први дани јула су резервисани за провод у Новом Саду. Нема чекања, ово су најважније информације о спектаклу који ускоро почиње.

EXIT 2023 ће угостити преко 260 уметника из готово свих атрактивних музичких праваца. Част да отвори овогодишње издање је припала бенду The Prodigy који ће запалити тврђаву прве фестивалске вечери. Wu-Tang Clan, Skrillex, Eric Prydz, Nina Kraviz, Dimitri Vegas & Like Mike, Hot Since 82, Camelphat, LF System, Onyx и многи, заиста многи други музичари, и те како потврђени и признати у својој сфери су потврдили присуство и обећали провод за памћење.

За максималан фестивалски вајб срце на терену ће оставити Сенида, Никола Врањковић, Sunshine, Бојана Вунтуришевић, Сајси МС, Марко Настић и одабрани домаћи ди-џејеви. Рок за чисту десетку, моћан електро бит, савршени техно за неприскосновене ноћи на тврђави и никада заразнији ритам ће представити овогодишњу едицију у најбољем издању.

Main Stage, Dance арена, Fusion Stage, NSNS Stage, Gang Beats, X-Bass Pit, Wenti Wadada Positive Vibration Stage, Trance Stage, Latino Stage, Urban Bug Stage, Radio AS FM Stage, Pachamama и Together X. House су бине на којима ће се дан и ноћ смењивати изврсни музичари.

Ово није само један од највећих музичких фестивала у овом делу Европе. EXIT се увек снажно залаже да пошаље важне вести целом свету. Ове године носи поруку која гласи "Где си најсјанија звезда ти!". Учесници изазова ће бити квалитетно награђени и још важније, заједно ће учествовати у EXIT универзуму, месту сатканом од емоција свих који су барем једном били на фестивали, где су чуда могућа, а најсјајнија звезда си управо ти. Емитујте љубав, љубазност, плешите, покажите сопствени стил, аутентичност и прикључите се предстојећим изазовима. Заузврат стижу вредне награде.