Где изаћи за викенд

Знамо где ћете ђускати другог септембарског викенда. Ускоро сазнајете и ви. Брзо спремајте екипу за топ клабинг

Среда 06. сеп 2023.

cover image

Велики парти под звездама је заказан за петак, 8. септембар од 22:00. Премијерно, у дворишту музеја Небојшина кула, организација Ритмик ће направити журку за десетку. All Stars музички тим чине Кристијан Молнар, Лутон, Cosmic G и White City Soul. Инди, диско, фанк, хаус и други жанрови у режији домаћих ди-џејева ће бити обогаћени уникатним live art перформансом уметнице Светлане Нинковић која ће свој музички доживљај осликавати на лицу места. Музика и уметност, руку под руку за упечатљив провод на посебном месту. Ритмик Opening се не пропушта.

Клуб Халф је још једно место на коме морате да се појавите у петак. Од 19:00 до 01:00 Кукус и Бекфлеш уживо обећавају гала провод. Два првокласна ди-џеја након паузе од четири године и кусур поново деле стејџ, а имају у посебан повод за славље - јубилеј. Заједно са публиком ће обележити 10 година рада са више него еуфоричним ритмом. Слављенички и моћно. Урбано и разиграно. Добро познати ди-џејеви ће оставити срце на пулту јер Београд ноћу ништа мање не заслужује. Број улазница је ограничен и нестаје брзином светлости. Не дозволите да се други проведу боље од вас осме септембарске ноћи.

Да субота буде једнако супер, истражите који клуб у граду има програм по вашем укусу. Нема грешке са посетом легендарног брода 20/44. Сваке вечери се у спонтаној режији дешавају магични моменти. У сваком тренутку одјекује феноменалан бит због којих нема ни једног јединог пара ногу да се досађује. Ово је клуб о коме су писали бројни светски медији. Разлога је много. У случају да још увек нисте упознали изворну клабинг културу Београда, ове суботе морате да се појавите и доживите свитање на реци у 20/44 стилу.

Ко је љубитељ излазака искључиво у центру града, Транзит је идеална дестинација. Ред музике, ред лепих лица, тура пића и тако у круг целе ноћи. Популарни ди-џејеви заједно са бројним гостима од викенда до викенда стварају историју звану Београд ноћу. Беспрекорно ће бити и предстојеће суботе, уколико се и ви појавите, биће невероватно савршено.