Куда за викенд: журке у петак

Хајде, изађи у град. Сви су у клубовима

Уторак 20. авг 2019.

cover image

Петак, 23. август ће у клупској меморији остати добро упамћен. Разлог, више него конкретан. Чувени ди-џеј и продуцент Kolsch наступа у клубу Барутана. Гостовање које се дуго чекало је коначно на програму. Од 23:00 до 06:00 уз моћног Данца, публику ће довести до врхунца и никад боља два домаћина. Сада већ светска сила - Илија Ђоковић и Никола Михаиловић су музичка подршка. Дакле, у петак ноћ сви путеви воде на Калемегдан.

У клубу Half, петак је резервисан за специјалну журку. ФТП Цојкана ће промовисати деби аудио остварење. Првенац носи назив "Скрррт Кобејн" и заслужује максималну пажњу. Поред звезде вечери, себе ће представити и XOXO Раде, Yan Dusk, Спрајт Рајм и Хари Квотер. Супер екипа стартује тачно у 23:00. Слушање топ ритма ће трајати све до 04:00.

Викенд током лета је незамислив без журке на сплавовима. Сплав Таг је за претпоследњи петак у августу припремио велики музички догађај. Само за љубитеље модерних музичких токова у Београд стиже Raf Camora. Наступ почиње у 23:45 и трајаће до 04:30.


Рођен у Бечу, живи у Берлину. Његова музика је становник целе планете. Акценат у његовом стварању је увек на текстовима. Увек уживо јер су емоције центар његовог стварања. Милионски прегледи музике коју потписује Raf Camora су разлог више да дођете на популарни сплав и доживите другачији провод.