Шта клабере очекује у августу 2018

Са речи на dance floor. Одмах.

Понедељак 06. авг 2018.

cover image

Ако сте ви на годишњем одмору, провод у граду није. За љубитеље рок музике и пива, август значи Beer Fest. Верни фанови електронске музике немају још много времена за провод под отвореним небом јер септембар и отварање зимске клупске сезоне стиже. Клабери, хоћете мало да одморите од летњих журки? Наравно да нећете. Знамо и где ћете у ноћни провод током целог месеца.


Сплав Шлеп / Beyond 2000 Summer Jam! / 9. август

Познаваоци музике кажу да последње добро што је настало је са почетка новог миленијума. Од тада је прошло много година и песама али Madonna, Kylie, Calvin Harris, Daft Punk, Fatboy Slim, Coldplay, The Chemical Brothers и други немају конкуренцију. Сви који су одрастали уз хитове и они који су били исувише мали за изласке, а добро познају градиво, сада имају журку за себе. Ди-џеј Dulex, искусни познавалац ове епохе музику појачава на максимум у 22:00.


Барутана / Kollektiv Turmstrasse, Magdalena, Magit Cacoon / 18. август

Немачки продуценти и ди-џејеви, Christian Hilscher и Nico Plagemann, много познатији као Kollektiv Turmstrasse одлично знају укус београдских клабера. Познају се од 1998., а први заједнички пројекат су представили 2000. Искуство и таленат су их високо позиционирали на звезданом електронском небу.

Заједно са Магдаленом су већ гостовали у Београду, а сада ће представити летњи бит у live наступу. Блиски сарадници Соломуна и редовни извођачи на свим музичким фестивалима, за наступ у Београду имају и специјалну гошћу. Magit Cacoon је ди-џеј, продуцент и вокалиста. Морате да дођете и ђускате на Калемегдану. Оваква журка се не пропушта.

Drugstore / FAM / 25. август

Ди-џејеви Enzzy, XoXo и $meng су оправдано привремено нестали са клупске сцене. Наступ на фестивалу Exit је разлог, а похвале за врхунску журку и даље стижу на FAM адресу. Сада су се вратили у град и имају план да надокнаде пропуштено. Trap, R'n'B, Hip Hop, Dancehall и Afrobeat за ово друштво нису само музички жанрови. То су ритмови који покрећу баш свакога. Нека одмах почне загревање кукова. Биће вам потребно много енергије за одличан провод.