Куда за викенд

Журке у петак, журке у суботу. За неуморне ту су и журке недељом. Парти, афтерпарти - баш све је на програму

Среда 15. сеп 2021.

cover image

Викенд без изласка није викенд већ сасвим обичан дан у недељи. Остати код куће док град врви од провода је потпуно аут. У петак, чим падне ноћ крените у ноћни живот. Лагано загрејавање нека буде у зони о којој се надалеко пише као топ локацији за партијање.

Савамала има бројне могућности. Индустрија бар, Бен Акиба и Транзит бар су водећи представници ноћног живота. Нећете погрешити ни са једним клубом у овом делу града. Ипак, најбољи провод ће бити ако успете да обиђете што више локала. Више музике, више забаве, више људи. Највише што можете да урадите за незабораван викенд.

Субота је традиционално за велике журке. Једна баш таква се дешава у Барутани. Kollektiv Turmstrasse гостује 18. септембра од 23:00. Легендарни дуо дуже од две деценије заједно креира техно и хаус магију. Нико и Кристијан су глобално познати по специфичном сензибилитету за одличан вајб. Посебно када су у питању велике журке попут ове. Coeus и Dakissa пуштају музику исте вечери на истој локацији. Присуство обавезно, подразумева се.

Ко се не умори од оволико провода нека потражи место за себе на афтеру у клубу Half. Парти Halfterhours стартује тачно у 05:00 у недељу. Идеално да прекидате клабинг расположење.

Још увек није довољно музике? Одлично. Недеља на сплавовима као што је Ласта је резервисана за матине. Потражите место у хладу, не скидајте наочаре за сунце и таласајте у ритму популарне градске парти приче.