Kuda za vikend

Žurke u petak, žurke u subotu. Za neumorne tu su i žurke nedeljom. Parti, afterparti - baš sve je na programu

Sreda 15. sep 2021.

cover image

Vikend bez izlaska nije vikend već sasvim običan dan u nedelji. Ostati kod kuće dok grad vrvi od provoda je potpuno aut. U petak, čim padne noć krenite u noćni život. Lagano zagrejavanje neka bude u zoni o kojoj se nadaleko piše kao top lokaciji za partijanje.

Savamala ima brojne mogućnosti. Industrija bar, Ben Akiba i Tranzit bar su vodeći predstavnici noćnog života. Nećete pogrešiti ni sa jednim klubom u ovom delu grada. Ipak, najbolji provod će biti ako uspete da obiđete što više lokala. Više muzike, više zabave, više ljudi. Najviše što možete da uradite za nezaboravan vikend.

Subota je tradicionalno za velike žurke. Jedna baš takva se dešava u Barutani. Kollektiv Turmstrasse gostuje 18. septembra od 23:00. Legendarni duo duže od dve decenije zajedno kreira tehno i haus magiju. Niko i Kristijan su globalno poznati po specifičnom senzibilitetu za odličan vajb. Posebno kada su u pitanju velike žurke poput ove. Coeus i Dakissa puštaju muziku iste večeri na istoj lokaciji. Prisustvo obavezno, podrazumeva se.

Ko se ne umori od ovoliko provoda neka potraži mesto za sebe na afteru u klubu Half. Parti Halfterhours startuje tačno u 05:00 u nedelju. Idealno da prekidate klabing raspoloženje.

Još uvek nije dovoljno muzike? Odlično. Nedelja na splavovima kao što je Lasta je rezervisana za matine. Potražite mesto u hladu, ne skidajte naočare za sunce i talasajte u ritmu popularne gradske parti priče.