Noćni program za subotu noć

Potpuno različite i apsolutno neverovatne žurke

Četvrtak 15. avg 2019.

cover image

Avgust jeste stigao do polovine ali to ne znači da je noćni život u drugom planu. Naprotiv, letnja energija dostiže vrhunac. Provoda ima na pretek, a jedina legitimna dilema je kakav Beograd noću prefererirate.

Ako ste među onom publikom koja ne insistira na mega klabingu, a ipak ne želi da propusti groznicu subotnje večeri - pravac u Tranzit bar. Subota u Savamali je perfektna ideja za zabavu koja startuje bez velikih očekivanja. A vrlo lako postane neverovatna noćna priča. Opušteno i kvalitetno. Baš ono što se traži kada se u raspored ušunja potreba za ležernim provodom.

Ozbiljno moćan klabing je u subotu, 17. avgusta zagarantovan na Adi Ciganliji. Šumska staza na Makiškoj strani je precizna lokacija održavanja velikog trens partija. Od 23:00 do 06:00, super jako ozvučenje će emitovati internacionalni i lokalni trens bit. Muzičke zvezde su Outsiders, duo iz Izraela. Domaća podrška su Tropical Bleyage, Milosh Reload, Daki i Kuzma. Glavna zvezda pod zvezdama budite vi. Ne dozvolite nikome da vam ukrade pet minuta trens slave.

Definitivno, ova subota u Beogradu je rezervisana za trens. Transcendental je naziv žurke koja će se održati 17. avgusta od 21:00 do 05:00 na splavu Mood. Od uvodnog chill seta, preko centralnog programa do završnog miksa. Sve će zvučati totalno trens i nikako drugačije. Za đuskanje na reci u ovom žanru će se pobrinuti postavka koja broji pet di-džejeva. Oni su Lydia, Nicholas Antony, Erik Iker, Vladimir Cyber i Tarbuk. Svojim umećem, napraviće više od dobre žurke.