Žurke za vikend

Četiri puta provod. I to mnogo dobar provod u svakom delu grada

Utorak 30. jul 2019.

cover image

Prvi petak u avgustu nudi više od odlične muzike. Splav 20/44 je odlučio da ovo kratko leto dugo pamtite. Isključivo po neverovatnom ritmu. Na vreme rezervišite svoje mesto na ovoj adresi za drugu avgustovsku noć. Od 23:00 do 06:00 o muzici i raspoloženju će voditi računa Marko Nastić i Kristijan Šajković. Otkazujte sve zakazano. Ova žurka se ne propušta.

Lagani, a savršen klabing nudi Tranzit bar. Bez obaveza i velikih priprema za izlazak krenite u centar Savamale. Opustite se. Raspustite se maksimalno. Petak, 2. avgust je kao stvoren za đuskanje pod zvezdama uz sjajne domaće di-džejeve i nazdravljanje atraktivnim koktelima. Zašto da vam prepričavaju novosti iz grada. Sami doživite autentičnu modernu zabavu.


Subota noć dozvoljava sve osim monotonije. Sluša se i tehno i r'n'b. I klubovi i splavovi su mesta za izlazak. Muzička magija će vam promeniti pogled na sadašnjost. Zato bez oklevanja krenite u priču koju nećete tako lako zaboraviti.

Klub Drugstore za subotu, 3. avgust ima samo jedan plan. Da ostanete budni celu noć uz čist tehno. Proveren recept za ovakav parti podrazumeva iskusne di-džejeve. Samo za vas, čak tri di-džeja će vas voditi kroz noć. Dobro poznati, do perfekcije uigrani. Ne postoji mesto u Srbiji i regionu koje nisu posetili. Nema tog klabera koji nije oduševljen njihovim talentom. Oni su Luka Concrete i Bojan Vukmirović. Baš oni gostuju od 23:00 do 06:00.

Međutim, početak novog meseca nije obična noć. Zato će im društvo praviti jedna sasvim posebna dama. Ona se predstavlja kao Sugar Lobby. Energična, moćna, tačna. Zajedno su fenomenalna ekipa sa kojom će vreme proleteti.

Splav Hot Mess je jedan od letnjih favorita. Specijal programa zabave na vodi je žurka "Cherry On Top" koja se organizuje svake subote. Di-džejevi Lea i Ike će vam pomeriti kukove kao niko nikada pre. Ukoliko vas osvaja r'n'b vajb, brzo na splav. Ponoć je idealno doba da se pojavite.