Top 3 žurke u petak

Provod kakav samo vrhunska elektronska muzika može da kreira

Utorak 23. okt 2018.

cover image

Sladak disko parti celu noć. Žurka "Bombon" tačnije "BombOn" u klubu DOT počinje u 23:00. Bombastični gruv od kraja sedamdesetih pa sve do današnjih dana će puštati di-džejevi BKO i Bege Fank. Odlična muzika za smeh i đuskanje će trajati do 05:00. Kada je ovakav ritam na programu, najbolji provod je na podijumu za igru. Ples do jutra i veoma pozitivna atmosfera za sjajan petak u gradu.


Mr Stefan Braun u petak, 26. oktobra organizuje žurku "Mashup". Muzički domaćin je provereno ime sa beogradske elektronske scene. Damjan Eltech se di-džejingom bavi od 2003. godine, a nakon saradnje sa Sajsi 2011. njegov rad su počeli da prate i oni koji ne posećuju klubove. Sati i sati na di-džej stejdžu u brojnim klubovima su učinili svoje. Nijedan elektronski žanr mu nije stran. Međutim, muzika za urbani provod mu je omiljena. Damjan i enegija kultnog kluba su pravi spoj za totalno dobru žurku.

Splav 20/44 za poslednji petak u oktobru ima super plan. Od 23:00 do 06:00 muziku diktiraju tri di-džeja. Jonny Rock je gost koji stiže iz Londona i biće zadužen za perfektan haus i disko zvuk. Nikola Vemić i Ali Güney su domaća podrška. Moćan trio donosi fantastičan bit u zonu opuštenog klabinga. Uz njihovu muziku, nećete ni primetiti da je jutro već stiglo u grad.