Dva puta žurka

Gde izaći u petak nije dilema. Neka pripreme za vikend počnu odmah

Utorak 18. sep 2018.

cover image

Treći petak u septembru donosi odličan provod. Finiš leta će obeležiti dve baš dobre žurke u centru grada. Autentični tehno događaj i proverena "ludnica" u komercijalnom izdanju su na repertoaru. Birajte gde ćete. Samo nemojte da ostajete kod kuće i odlažete neponovljivi noćni život.

Vlasnik etikete "Bedrock", producent koji stvara muziku i za filmove, di-džej koji je nastupao širom sveta - John Digweed. U petak, 21. septembra od 23:00 do 06:00, klub Barutana će ugostiti ovog popularnog izvođača koga jednako poštuje i moderna klupska i tipična andergraund publika. Za kvalitetan provod će se pobrinuti još dva di-džeja. Jedan stiže iz Izraela i jedva čeka da ponovo izađe pred domaće fanove tehna. Guy J je ime sa kojim nema greške. Drugi di-džej je iz Beograda i neće preći hiljade kilometara pred nastup. Zagrevanje je prepušteno iskusnom akteru sa lokalnog terena. Di-džej Bokee je već spreman.


John Digweed ne prati trendove već insistira na tvrdom tehnu. Baš ovaj žanr je celog leta puštao na Ibici u najvećem klubu Privilege. On i di-džej Sasha su u ulozi domaćina žurke "Resistance" svakog utorka diktirali provod do jutra. Ipak, zatvaranje sezone koje je organizovano 11. septembra nisu obeležili domaćini već specijalni gost. Kralj Ibice i tehno muzike, Carl Cox je napravio autentičan tehno spektakl. Da li će John Digweed na nastupu u Beogradu nastaviti u svom stilu ili će doneti barem malo energije a la Carl Cox, moraćemo da sačekamo petak i proverimo.

Postoji mnogo ljubitelja klabinga koji su sa tehnom na vi. I to je potpuno ok. Za sve koji vole noćna dešavanja u komercijalnom izdanju imamo odličnu vest. Klub Mr Stefan Braun ponovo radi! Zna se da kod gospodina Brauna ima svega osim loše zabave. Na ovoj adresi, vikend je svakog dana. Međutim, petak je posebno važan. Početak vikenda je rezervisan za žurku "Mashup". Od ponoći pa sve do 06:00 muziku pušta Damjan Eltech. Već na startu 16. sezone popularnog kluba je jasno da je pred nama neponovljivo dobar zimski klabing. Izađite u grad i osetite perfektan Beograd noću.