Noćni život Beograda - žurke u petak

Noćne ptice, dobro se odmorite jer stiže sasvim dobar petak

Utorak 05. jun 2018.

cover image

Drugi vikend u junu počinje velikom žurkom u klubu Barutana. U petak, 8. juna od 23:00 do 06:00 gostuju Hernan Cattaneo i Nick Warren. Moćni progresiv zvuk sa svetske elektro scene će prestaviti i di-džej Graziano Raffa, a predstavnik domaćeg bita je Bokee. Četiri različita izvođača za jednu nezaboravnu noć na Kalemegdanu.

Bašta kluba Radost je petkom od 23:00 do 05:00 zona zvana "Social Club Sound Garden". Ovo je provod koji se posećuje prvenstveno zbog dobre muzike i pozitivne urbane atmosfere. Nepogrešivo sjajan tehno u centru Savamale će lansirati Nemanja Vanović, Depra i Blek. Domaća forma top klabinga sa kojom nema greške.

Klub Drugstore u petak, 8. juna od 23:00 do 06:00 organizuje žurku "DEcompose", a najvažniji gost je Burnt Friedman koji nastupa uživo. Nemac sa karijerom dugom četrdeset godina o muzici zna apsolutno sve. Isto tako, kako napraviti dobru žurku za njega nije nikakva dilema. Samo mu je potreban di-džej pult i publika. Zajedno sa njim nastupaju Lenhart Tapes, Kir, Andria, Bartleby i Kopry. Pravi event za fanove čistog elektro zvuka.