Noćni život u maju

Velike žurke, standardno moćan klabing i totalno novi klupski program za perfektan peti mesec u Beogradu

Četvrtak 02. maj 2019.

cover image

Sezona zatvaranja zimskih klubova i otvaranja letnjih klubova i splavova pod otvorenim nebom. Konačno! Sada je, kao nikada pre preko potrebna vremenska mašina da ubrza prirodne tokove i stigne do broja 23 u kalendaru. Dvadeset treće majske noći u klubu Barutana gostuje gospodin Black Coffee. Da li se njemu toliko dopada beogradski vajb pa se ponovo vraća ili je on osvojio lokalnu publiku kao i čitavu svetsku klupsku populaciju - ne zna se. Nije ni važno. Samo neka gruva snažan bit.

Barutana će tokom maja biti jedna od najpopularnijih adresa za noćni život. Pored legende koja svako leto provodi na Ibici, nastupiće i Gus Gus, Oliver Huntemann, Mathame, Radio Slave i Blond:ish. To ne znači da su domaći di-džejevi otišli na odmor. Najbolji od najboljih će biti aktivni tokom celog meseca.

Marko Nastić, Ilija Đoković, Vlada Janjić, Nexie, Bojan Vukmirović i Luka Concrete, Filip Xavi, Peter Portman, Teo Trunk, Gramophonedzije, Aćim, Oysha, Kid Kimi, Miss Millie, družina iz kolektiva Vatra, provereni akteri trens scene i mnogi drugi će diktirati noćni ritam grada.

Splav Freestyler prvi otvara sezonu provoda na vodi. Grandiozno otvaranje je zakazano za drugi, treći i četvrti maj. Tradicionalno sjajna atmosfera, kvalitetna organizacija i popularna muzika na samom startu obećavaju da će kolekcija uspomena iz albuma leto 2019 biti vredna pamćenja. Uskoro će i ostali splavovi pozivati na provod na reci pod zvezdama. Kreće totalna ludnica!

Osećaj da je leto blizu će potvrditi još jedna velika žurka. Poslednjeg dana u maju, 31. od 22:00, na Beogradski sajam stiže Sam Paganini. Mega zvezda elektronske muzike sa bogatom biografijom. Omiljeni zabavljač čija muzika nema ograničenja. Ime koje prati stotine hiljada fanova na društvenim mrežama. Obišao je ceo svet ali rodni Trevizo nije zaboravio. Naprotiv. Sve vreme živi u ovom gradu u Italiji. Ozbiljno dobar ritam je već spreman za poslednji dan u maju. Da li ste vi spremni za ovakav, vrhunski klupski program?