Mesečni klupski program

Klabing u avgustu je ono što se čekalo celog leta. Savršeno muzičko osveženje

Petak 02. avg 2019.

cover image

Veliki muzički festivali su završeni. Jutra u masi i spektaklularan line up su već sada istorija. Razmena energije se vraća u grad. Odličan noćni život je snazi čitavog meseca. Od prvog do poslednjeg vikenda, slušaće se fenomenalan bit.

Početak meseca će obeležiti svakodnevne žurke. Nema razloga čekati vikend kada je provod dostupan svakog dana. Ponedeljak, utorak, sreda. Zabava ne bira dan. Klupski kalendar je jedino mesto na kome možete da odaberete parti po svom ukusu. Nećete propustiti ni jednu jedinu elektro manifestaciju.


Šumska staza Makiš na Adi Ciganliji će 17. avgusta postati top trens zona. Tačno u 23:00 startuje najveći događaj sa ovim žanrom. Izraelski duo Outsiders nastupa uživo i konačno, domaća publika će imati mogućnost da oseti na svojim kukovima zbog čega su Haim Lev i Guy Malka svetski favoriti. Pavle Perović i Marko Graović su beogradska unija Tropical Bleyage koja sve više osvaja trens planetu. Sa njima, do 06:00 muziku će puštati i Milosh Reload, Daki i Kuzma. Očekujte baš sve što moćan trens pod otvorenim nebom može da priredi.

Vreli vikend u Barutani. Pažljivo čitajte jer ćete 23. i 24. avgust provesti na Beogradskoj tvrđavi. Petak je rezervisan za di-džeja i producenta iz Danske koji prvi put gostuje u Beogradu. Kolsch decenijama uspešno pliva u tehno vodama. Tačnije od 1977. Do danas, menjao je i sebe i svoju muziku ali nikada nije odustao od besprekornog kvaliteta. Da predstavi sebe u savršenom izdanju će mu pomoći Ilija Đoković. Jednako atraktivan spektakl će oduševiti klabere naredne večeri. U subotu, 24. avgusta od 23:00 do 06:00 na isto mesto stižu dva sjajna gosta - tehno senzacija iz Japana Hito i čuveni Stefano Noferini. Podrška je Andrew Meller. Dobro se naspavajte. Biće vam potrebno mnogo energije za ovakav noćni program.


Poslednja avgustovska noć donosi neverovatnu muziku na beogradski usijani asfalt. Julian Jeweil i Technasia će svojim setovima posetioce lansirati do zvezda iznad Kalemegdana. Žurka pod otvorenim nebom kod Vojnog muzeja će početi u 22:00 i trajaće do 05:00. Važan zadatak, zagrevanje za zvezde večeri ima niko drugi do super talentovana Aleksandra Duende. Unikatno. Neponovljivo. Nezaboravno. Onako kako samo Beograd noću može.