КЛУБОВИ БЕОГРАД: ГДЕ ИЗАЋИ

Ноћни живот Београда - календар: журке у клубовима. Водич кроз Београд ноћу: куда вечерас, куда за викенд.

Пон 17. мај
Уто 18. мај
Сре 19. мај
Чет 20. мај
Пет 21. мај
Суб 22. мај
Нед 23. мај
Халф
Halfterhours
06:00
* TBA
Halfterhours
06:00
* TBA
Cosa Nostra
Mashup or Shut Up
16:00
* TBA
Пон 17. мај - Нед 23. мај
Халф
Суб 22. мај
Halfterhours
06:00
* TBA
Нед 23. мај
Halfterhours
06:00
* TBA
Cosa Nostra
Пет 21. мај
Mashup or Shut Up
16:00
* TBA
Пон 24. мај
Уто 25. мај
Сре 26. мај
Чет 27. мај
Пет 28. мај
Суб 29. мај
Нед 30. мај
Халф
Halfterhours
06:00
* TBA
Halfterhours
06:00
* TBA
Cosa Nostra
Mashup or Shut Up
16:00
* TBA
Пон 24. мај - Нед 30. мај
Халф
Суб 29. мај
Halfterhours
06:00
* TBA
Нед 30. мај
Halfterhours
06:00
* TBA
Cosa Nostra
Пет 28. мај
Mashup or Shut Up
16:00
* TBA