Clubbing вест месеца: Дуо Beatshakers на Ласти

Неприкосновени домаћи ди-џеј двојац, добро познат на светским музичким координатама долази на Ласту да заљуља градске клабере у најбољем ритму

Четвртак 04. јул 2024.

cover image

Предстојеће недељно поподне резервишите за парти Градски матине јер на сплаву Ласта 7. јула од 18:00 по први пут гостује чувени београдски ди-џеј дуо BeatshakersBeatshakers, а њихов гост је надолазећа ди-џеј звезда WRC, Војислав Војо Врећо кога шире масе познају као учесника овогодишњег серијала "Survivor".

Легендарни Beatshakers-и кроз своје сетове спајају различите музичке жанрове са јединственим приступом, дајући енергичним наступима препознатљив печат. Никада, у богатој вишедеценијској каријери нису поновили два иста наступа. За њих је то апсолутно немогуће јер Иван и Коле, свима знани као Beatshakers имају истанчан осећај за музику. Пажљиво ослушкују жеље публике и инсистирају на моћном вајбу. Њихова мисија је да заувек памтите журке које праве. Године иза њих и потпуно задовољна публика су доказ да немају конкуренцију.


Познати су по својим хит сингловима који су годинама неизбежни на домаћим и светским плејлистама, како радио станица тако и ди-џејева. Бројним сарадњама са поп, рок и реп уметницима су отворили ново поглавље домаће музичке продукције и померили границе у досадашњим фузијама различитих праваца. Светско признање су освојили за свој хит Ма Cherie.

Музика коју потписује Beatshakers је допрела до масовне публике на бројним наступима од којих су запаженији Foam Fest у Београдској арени, Exit Dance Arena, Ultra Europe фестивалу.


Недеља, 7. јул од 18:00 је екслузивна прилика да ђускате у аутентичном ритму на сплаву Ласта. Улаз за овај догађај је бесплатан уз обавезне резервације.

Фото: Beatshakers