Клабинг петком

Летњи провод неће трајати вечно и зато, обавезно изађите и овог петка

Уторак 13. авг 2019.

cover image

Сплав Кућица је зона у којој има места искључиво за добро расположене. И заљубљене у фантастичан електро звук. Петак увек споро стигне у календар, а прође никада брже. Пошто ће 16. август 2019. само једном гостовати у календару, потрудите се да буде одличан. Енергија високог напона и перфектан бит вас чекају на Кућици. Ђускајте до зоре!

Башта клуба Drugstore не одмара ни по коју цену. Увек је расположена да вас угости али само под једним условом. Ако инсистирате на техно музици. У петак, 16. августа од 23:00 до 06:00 ваше расположење ће диктирати сјајна поставка ди-џејева.


Julianna стиже право из Колумбије. Обећала је да ће донети дашак далеке егзотике. Никако другачије осим кроз свој сет. Невена Јеремић и Никола Вемић ће је увести у клупске токове Београда. Спремите кукове за баш добар техно трио са којим ће време пролетети.

Због свега што нуди, сплав Freestyler не може да досади. Много људи на једном месту које покреће модеран ритам креирају врхунску атмосферу. Популарни r'n'b, реп, хип-хоп, треп и тверк су на репертоару за петак ноћ. Журка "Get Low" ће љуљати сплав од поноћи до раног јутра. Добро се одморите јер је за овакав план и програм неопходно много снаге. Сад или никад, доживите Freestyler стил пуним плућима.