Три пута сплавови

На програму су супер журке на реци. Зато крај августа не значи ни туга ни досада већ све супротно

Понедељак 26. авг 2019.

cover image

Последњи петак у још мало актуелном осмом месецу није било какав почетак викенда. Хеј, опроштајни летњи викенд је! Скала среће гори од добрих вибрација. Три сплава на Ушћу су места за одличан провод. Крећите у авантуру.

Тридесетог августа клабинг почиње раније. На сплаву Hot Mess много раније. Већ у 14:00 се појачава музика, а разлог је ново издање дневне журке "Pool day party". Смислите добар изговор за бег од ритуала и правац на ђускање у сред дана. Спакујте и купаћи костим јер, ко зна, можда вас атмосфера одведе право у базен.

Традиционално, сплав 20/44 има сјајан план за забаву. У петак, 30. августа од 23:00 до 06:00 сва пажња одлази на адресу провереног ди-џеја и продуцента. Он је Schwabe. Он је градски тип. Кретор чувене журке "Disco not Disco". Његова музика је жива. Обојена мирним тоновима. Често обогаћена упечатљивим инструментима. Преферира спорији ритам јер не воли ништа на брзину. Небојша Богдановић је одавно у музичким водама. Има више него довољно искуства за all night long наступ какав следи у петак.


Сплав Лето Београд је права атракција када је актуелна дилема где изаћи. Типично летње место тачно зна шта се тражи од ноћног живота. Топ музика и врхунска пића у феноменалном ентеријеру су све што је потребно за петак ноћ. На овом месту, журка стартује у поноћ.