Tri puta splavovi

Na programu su super žurke na reci. Zato kraj avgusta ne znači ni tuga ni dosada već sve suprotno

Ponedeljak 26. avg 2019.

cover image

Poslednji petak u još malo aktuelnom osmom mesecu nije bilo kakav početak vikenda. Hej, oproštajni letnji vikend je! Skala sreće gori od dobrih vibracija. Tri splava na Ušću su mesta za odličan provod. Krećite u avanturu.

Tridesetog avgusta klabing počinje ranije. Na splavu Hot Mess mnogo ranije. Već u 14:00 se pojačava muzika, a razlog je novo izdanje dnevne žurke "Pool day party". Smislite dobar izgovor za beg od rituala i pravac na đuskanje u sred dana. Spakujte i kupaći kostim jer, ko zna, možda vas atmosfera odvede pravo u bazen.

Tradicionalno, splav 20/44 ima sjajan plan za zabavu. U petak, 30. avgusta od 23:00 do 06:00 sva pažnja odlazi na adresu proverenog di-džeja i producenta. On je Schwabe. On je gradski tip. Kretor čuvene žurke "Disco not Disco". Njegova muzika je živa. Obojena mirnim tonovima. Često obogaćena upečatljivim instrumentima. Preferira sporiji ritam jer ne voli ništa na brzinu. Nebojša Bogdanović je odavno u muzičkim vodama. Ima više nego dovoljno iskustva za all night long nastup kakav sledi u petak.


Splav Leto Beograd je prava atrakcija kada je aktuelna dilema gde izaći. Tipično letnje mesto tačno zna šta se traži od noćnog života. Top muzika i vrhunska pića u fenomenalnom enterijeru su sve što je potrebno za petak noć. Na ovom mestu, žurka startuje u ponoć.