Matine žurke

Najbolja uvertira za noćni život je dnevni provod. Dobrodošli u klabing zonu zvanu Beograd danju

Subota 06. jul 2019.

cover image

Provod u klubovima i na splavovima je glavni razlog dolaska u Beograd. Mladi svet iz regiona i čitave planete sa nestrpljenjem čeka leto kada noćna zabava dostiže vrhunac. Tada su svi na podijumu za igru. Posebna klabing poslastica su dnevne - matine žurke.

Matinée je francuska reč i znači vreme od svitanja do podne; zabava, javna priredba koja se organizuje pre i posle podne; emitovanje filma ili predstave u toku dana.

Muzika, kokteli, atmosfera i drugi elementi, tipični za noć su sada dostupni u toku dana. Di-džejevi zaduženi za muzički program imaju važan zadatak. Njihov posao je da isprate dnevno raspoloženje ali i da istovremeno zagreju publiku za nastavak provoda.

Matine žurke su odmah po nastanku osvojile gradske klabere. Razlozi su brojni. Energija je snažnija. Zbog izlaska ne trpi odmaranje. Atraktivne devojke su na dnevnom svetlu još lepše. Niko se ne sređuje preterano pa čitav koncept dobija ležeran osećaj. Muzika je glasna ali ne previše tako da je spontano ćaskanje apsolutno moguće. Sve što čini sjajan parti je prisutno. Recept za uspeh matine provoda je otkriven. Sada je trenutak da otkrijete gde sve ovo možete da doživite.


Lasta - Gradski splav je među prvima pokrenuo dnevnu žurku. Svake nedelje, dok traje letnja sezona se priređuje "Gradski Matinée". Početak je u 18:00, a kraj u 01:00. Za svako izdanje se biraju poznati domaći di-džejevi, a česta su i inostrana gostovanja. Bez sumnje se uputite na ovaj splav nedeljom. Bićete fascinirani zalaskom sunca u posebnoj režiji.

Splav Leto Beograd je sledeća destinacija za matine. Svetski stil i beogradski vajb su neprikosnoveni tandem. Opušteno nedeljno popodne na ovoj adresi za čas postaje vreme za pamćenje. Uz eminentne lokalne di-džejeve, ritam diktiraju ekskluzivni izvođači iz celog sveta. "Beogradski Matinée" startuje u 18:00 i traje do ponoći. Ukoliko odlučite da ispratite nedelju sa ove pozicije, lakše ćete podneti stres koji donosi ponedeljak.

Najnovija matine avantura je na splavu Hot Mess. Petkom, subotom i nedeljom tačno od 14:00 do 18:00 traje "Day Pool Party". Ispijanje pića u bazenu ili đuskanje pored bazena, izbor je samo vaš. Važno je da ne propustite ovaj vid izlaska. Otkrijte totalno drugačiji dan u Beogradu i nećete poželeti ništa drugo. Nikada.