Beograd noću: vikend žurke

Ram pam pam! Ritam gruva isključivo sa splavova

Ponedeljak 19. jul 2021.

cover image

Kad je leto ide se na Leto. Splav u totalno letnjem stilu sa odličnim programom za provod do jutra. Petak i subota su rezervisani za poznata di-džej imena sa domaćeg terena. Kada stignete, a nemojte pre 23:00 videćete zašto je ovo jedno od popularnijih mesta za izlazak. Ukoliko se konektujete na mega bit, bićete redovni i nedeljom na čuvenom matine partiju.

Petak, 23. jul je pravi dan da zakoračite u galaksiju klabinga zvanu Lasta. Prvi dan vikenda se proslavlja na žurki "Night Flight". Bez obzira koji di-džej gostuje budite sigurni da će vas vrhunskom muzikom lansirati do zvezda. Tačno kako i zaslužujete. Sijajte celu noć!

Subota, 24. jul ima baš dobar plan za provod. Samo ako ste još uvek u igri jer nije lako biti klaber dve noći uzastopno. Maksimalno pozitivno raspoloženje i pravac na legendarni Freestyler. Biće gužva, kao i uvek. Get Low projekat su osmislili di-džejevi Architect i Mike Ride. Njihovo znanje radi za vaše kukove i širok osmeh. Vaše je samo da pronađete svoje mesto na splavu i đuskate do jutra.