Subota jednako tako dobar provod

U Beograd noću stiže perfektna klupska priča. Tema je takva da je baš vama mesto pod disko rasvetom

Sreda 28. avg 2019.

cover image

Neka pripreme za poslednju noć u avgustu počnu odmah. Uz najbolje društvo, biće vam potrebno i malo magije da obiđete sve žurke u subotu. Zaboravite ne kao opciju. Kajanje vam ne gine ukoliko odlučite da čuvate poznata četiri zida umesto da se čekirate u poznatim gradskim klubovima.

Gradski splav Lasta celo leto diktira maksimalno moćan provod. Identično iskustvo sledi i u subotu, 31. avgusta. Di-džejevi Collective i Dooshan od ponoći ponovo zauzimaju svoje pozicije i okreću novu muzičku stranicu beogradskog klabinga. Njihova galerija ritma je na raspolaganju sve do 04:00. Postavku čini isključivo moderan zvuk koji pokreće. Baš svakoga.

Slatko, slađe, najslađe - Kendi. Klub Garaža u subotu, od 21:00 do 05:00 postaje oaza domaće hip hop muzike. Kendi je kročio u drugu deceniju uspešne karijere. Predan, kreativan i apsolutno svoj, ovaj muzičar i te kako ume da napravi sjajan noćni program. Za publiku u gradu je spremio mnogo iznenađenja ali i goste. Sa njim, celu noć će vas zabavljati Grzi, Meta, Igla, Papi Jaaz, Sickprime i Beloševac.

Najveća žurka na kraju meseca je zakazana na Kalemegdanu. Svetski tehno će definitivno obeležiti avgustovski ritam. Prvo ime koje zauzima stejdž pod otvorenim nebom je Aleksandra Duende. Nakon njenog seta, na scenu stupa fantastičan duo. Julian Jeweil i Technasia. Proverena imena garantuju prvoklasno partijanje pod zvezdama u najlepšem gradskom parku. Za subotu noć u obzir dolazi sve osim da propustite ovakav spektakl.