Žurke u subotu

Beograd noću u baš dobrom izdanju

Sreda 12. sep 2018.

cover image

Ibica u Beogradu? O da! Boho bar i Ibiza Sonica Radio organizuju zajedničku žurku na Kalemegdanu. U subotu, 15. septembra od 18:00 do 03:00, beogradski klaberi će imati prilike da osete magiju provoda uz muziku sa najboljeg ostrva gde žurke nikada ne prestaju. Di-džejevi Nenad Mandić i Katarina Batuta - Lilu će zagrevati publiku na "Ibiza Sonica showcase" za poseban zalazak sunca, a nakon njihovih setova startuje live stream party. Direktno uključenje u poslednju žurku "Ibiza Sonica" za leto 2018 se ne propušta. Di-džejevi Ernesto Altes i Valentin Huedo će puštati muziku.

Ibiza Sonica Radio su 2006. osnovali di-džej Igor Marijuan i marketing menadžer Miguel Valverde. Početna ideja je bila da se celom svetu, putem interneta, predstavi barem deo neverovatnog muzičkog programa koji vlada Ibicom. Uspeh nije izostao, a zajedički projekti poput naredne žurke u Beogradu su nastavak cilja sa početka - da cela planeta đuska u Ibica ritmu.


Samo svetski stil. Splav Lasta je nedavno dobio priznanje za najbolji klub u Beogradu. Ova titula je stigla od prestižnog portala "Finest Clubs" koji krstari celom planetom i pronalazi najbolja mesta za provod. Najiskrenije čestitke! Famozna lokacija na reci obećava prvoklasnu zabavu i u subotu, 15. septembra. Žurka počinje u ponoć i trajaće do 05:00. Ne tražite line up, već pronađite mesto za sebe i prepustite se čarima proverenog provoda.

Opušteni klabing na reci je i te kako popularan. Splav Šlep je mesto za koje nije potrebno preterano ulepšavanje. Jedini obavezni aksesoar je dobro raspoloženje. Muzički urednik u subotu, 15. septembra na žurci "Šleparenje" je iskusni di-džej Marko Gangbanger. Apspolutno fantastičan selektor kvalitetnog bita će nastupati do pet ujutru.