Groznica subotnje večeri

Klubovi u Beogradu i vrele junske noći imaju neraskidivu vezu. Njihova romansa je nezamisliva bez publike koja svakog vikenda uživo svedoči. Ove subote, brojna publika će doživeti trans

Četvrtak 20. jun 2019.

cover image

Prva klupska stanica na kojoj je zadržavanje obavezno je klub Barutana. Subota, 22. jun od 23:00 do 06:00 je period koji će obeležiti muzika brazilske tehno senzacije. Di-džej i producent Anna uoči početka sezone na Ibici je izdvojila vreme za glavni grad Srbije. Stiže da napravi spektakl na Kalemegdanu. Ipak, jedna zvezda nije dovoljna za ludu noć. Zato će zajedno sa njom iste večeri nastupiti i di-džejevi Joma Maja, Nebs Jack i Roxa.

Druga zona prvoklasnog provoda za subotu noć je Tranzit. Svetski poznati deo grada - Savamala i egzotična bašta popularnog bara će stvoriti vrhunsku atmosferu. Za maksimalno moćnu zabavu će se pobrinuti Danijel Čehranov koji će u subotu, 22. juna od 23:00 do 04:00 puštati pesme za đuskanje i razmenu dobrih vibracija. Ima i specijalnog gosta, a on je virtuoz na klarinetu, Nikola Đurica. Duo fantasiko!


Treća ali ništa manje atraktivna opcija za Beograd noću u subotu je Lasta - Gradski splav. Dobro poznata adresa kvalitetnog klabinga otvara svoja vrata u pet minuta do ponoći. Sve do 05:00 proveren di-džej dvojac će puštati bit koji se uvlači pod kožu. Dooshan i Collective imaju više iskustva nego što većina publike na splavu ima klupskog staža. Nema šanse da vam neće razmrdati kukove. Vaše je samo da doletite do Laste. Sve ostalo prepustite iskusnim kreatorima provoda.