Грозница суботње вечери

Клубови у Београду и вреле јунске ноћи имају нераскидиву везу. Њихова романса је незамислива без публике која сваког викенда уживо сведочи. Ове суботе, бројна публика ће доживети транс

Четвртак 20. јун 2019.

cover image

Прва клупска станица на којој је задржавање обавезно је клуб Барутана. Субота, 22. јун од 23:00 до 06:00 је период који ће обележити музика бразилске техно сензације. Ди-џеј и продуцент Anna уочи почетка сезоне на Ибици је издвојила време за главни град Србије. Стиже да направи спектакл на Калемегдану. Ипак, једна звезда није довољна за луду ноћ. Зато ће заједно са њом исте вечери наступити и ди-џејеви Јома Маја, Nebs Jack и Roxa.

Друга зона првокласног провода за суботу ноћ је Транзит. Светски познати део града - Савамала и егзотична башта популарног бара ће створити врхунску атмосферу. За максимално моћну забаву ће се побринути Данијел Чехранов који ће у суботу, 22. јуна од 23:00 до 04:00 пуштати песме за ђускање и размену добрих вибрација. Има и специјалног госта, а он је виртуоз на кларинету, Никола Ђурица. Дуо фантасико!


Трећа али ништа мање атрактивна опција за Београд ноћу у суботу је Ласта - Градски сплав. Добро позната адреса квалитетног клабинга отвара своја врата у пет минута до поноћи. Све до 05:00 проверен ди-џеј двојац ће пуштати бит који се увлачи под кожу. Dooshan и Collective имају више искуства него што већина публике на сплаву има клупског стажа. Нема шансе да вам неће размрдати кукове. Ваше је само да долетите до Ласте. Све остало препустите искусним креаторима провода.