Субота ноћ и клубови

Вече за журке на отвореном, хаус ритам и комерцијалне мелодије

Четвртак 30. мај 2019.

cover image

Али пре свега - тренс! У суботу, 1. јуна, калемегданске зидине и клуб Барутана ће раздрмати гостујућа тренс тројка за чисту десетку. Indra, Xerox и Djantrix су ди-џејеви са којима овај жанр добија посебно издање. Колико год да су моћни, потребна им је локална подршка. Срце на терену односно максимум на стејџу ће пружити још један трио - Aquapipe, Сиви и Алберт. Укупно шест представника тренс универзума ће пуштати музику од 23:00 до 06:00. Сензационално добра журка.

Уколико ваши кукови преферирају ритам за ђускање и врелу атмосферу на подијуму за плес, брзим корацима дођите до сплава Шлеп. Тамо вас у суботу, 1. јуна од 22:00 чека творац журке "Шлепарење", искусни ди-џеј Марко Gangbanger. Премијерно издање одличног концепта за плес и смех у сезони 2019 ће трајати до 05:00. Да ли имате енергије колико Марко има добре музике?


Када пожелите опуштен провод који за час постане излазак до јутра, Транзит је непогрешиво квалитетан избор. Можете да се ушушкате у башти и уживате у свом пићу. Можете и да ћаскате за баром са особљем или другим гостима. Можете и да се препустите модерном ритму који увек пуштају сјајни ди-џејеви и проведете ноћ као прави клабер. Провод по вашој мери почиње у 22:00.