Где изаћи у суботу

Музика, музика и још много добре музике диктира ритам феноменалног викенда

Четвртак 22. авг 2019.

cover image

Сплав Money је синоним за r'n'b. И то онај светски. Првокласни звук никада није усамљен. Још боља вест - друштво му увек прави врхунска атмосфера која је резултат удружених снага. Са једне стране, у питању је баш добра организација провода, а са друге увек расположени и изузетно атрактивни гости. Шта год да сте имали у плану за суботу ноћ, потрудите се да се појавите на овом сплаву. Барем на кратко.

КЦ Град има супер план за грозницу суботње вечери. Тачно у 20:00, 24. августа, Јелена Станковић, ди-џеј и продуцент Чорбика појачава музику на максимум. Једна дама, више него довољна за топ забаву. Пуштаће музику до 04:00 и то такву да нећете скидати осмех са лица. Обавезно обујте нешто удобно јер нема тих кукова који су имуни на њен бит. Целог лета је наступала у земљи и региону и сада се коначно враћа у своју кућу. Тотално спремна да вас зарази позитивним вибрацијама.

Запа барка веома поштује традицију клабинга суботом. Нема компромиса када се ради о викенд авантури. У суботу, 24. августа од 22:00 до 05:00 ће бити лудо & незаборавно. Другачије и не може када гостују ди-џејеви Беге Фанк и БКО. Само моћно, само снажно. Овај дуо гарантује ђускање до јутра под отвореним небом у савршеном аранжману. Морате да дођете и доживите музику на њихов начин.