Куда за викенд: клабинг суботом

Само добар провод

Среда 19. сеп 2018.

cover image

Ах та субота ноћ! Вероватно понекад пожелите предах од непроспаваних ноћи, међутим, календар журки поквари план за одмор већ на прво читање. Сјајан викенд је пред нама. Нека још мало сачека пауза од гласне музике и одличне атмосфере. Субота, 22. септембар обећава топ провод.

Сплав 20/44 нема једног, већ три ди-џеја за грозницу суботње вечери. Millos Kaiser из Бразила, Никола Вемић и Ali Guney пуштају музику од 23:00 до 06:00. Била би права штета да последњи дан лета не испратите у електро ритму који стиже право из далеке егзотичне земље. Бразилски ди-џеј, продуцент и део дуа Selvagem ће заједно са домаћим извођачима заљуљати познати брод у оригиналном техно ритму.


Савамала се полако буди из летњег сна и враћа у редовне токове. КЦ Град у суботу, од 23:00 до 04:30 приређује прави клупски парти. Ди-џеј пулт прво заузима Флип који ће диктирати бит све до пола сата иза поноћи. Jackie Dagger и Feloneezy ће удруженим талентом наставити забаву и уједно припремити публику за звезду вечери. Последњи извођач је млади ди-џеј Paypal. Момак са занимљивом биографијом и богатим радним искуством долази из Берлина. Више него занимљив line up.

Назад на Ушће. Сплав Запа барка у суботу, 22. септембра од 23:00 до 05:00 организује журку под називом "Је л' си у Crushhh фазону?". Crushhh је посебан концепт провода базиран на позитивној енергији, креативности и либералним ставовима. Идеја је да се свако ко дође на журку осети добро што је баш ту. Без предрасуда. Само добар вајб. Филозофију ће подржати ди-џејеви Нита и Mylo који ће пуштати мешавину новијих песама и старијих хитова.