Журке у суботу

Од најмодернијег ритма преко аутентичног звука до ретро забаве. Београд ноћу у пуном сјају

Четвртак 16. мај 2019.

cover image

Простор у коме се клабери осећају као код куће, клуб Барутана, у суботу организује велику журку под отвореним небом. Осамнаеста мајска ноћ, од 23:00 до 06:00 ће проћи у знаку светског техна. Италијански дуо Mathame и Radio Slave гостују у главном граду Србије. Музичко гостопримство ће организовати Марко Настић и Влада Јањић. Ово је једна од оних, посебних клупских ноћи. Без заборава.

Она је Alyah Rivière, а представља се као AliA. Долази из Белгије. Отишла је у озбиљне музичке приче са само 17 година и већ има импозанатно искуство. Он је такође из Белгије, тачније из Брисела. Каријеру гради под именом Kreshik. Ди-џеј, продуцент и један од оснивача етикете "BeatChronic". У његовом универзуму владају хип-хоп, џез, фанк, афробит, хаус и диско. Два госта из срца Европе у суботу, 18. маја наступају на сплаву 20/44. Музичка подршка су Дамјан, Dju Dju и Somii. Перфектно!


Хала 5 Београдског сајма је место одржавања једне сасвим другачије музичке манифестације. Тачно у 22:00 стартује музички времеплов који ће многе подсетити на тинејџерске дане. Журка "Драги Браво" је намењена свима који су одрастали уз истоимени часопис. Хаус, хип-хоп, најпознатије песме са Евровизије и љубавне баладе из давних времена ће бити на репертоару. Ко је пожелео провод из младости, 18. маја од 22:00 до 05:00 има прилике да евоцира успомене.