Žurke u subotu

Od najmodernijeg ritma preko autentičnog zvuka do retro zabave. Beograd noću u punom sjaju

Četvrtak 16. maj 2019.

cover image

Prostor u kome se klaberi osećaju kao kod kuće, klub Barutana, u subotu organizuje veliku žurku pod otvorenim nebom. Osamnaesta majska noć, od 23:00 do 06:00 će proći u znaku svetskog tehna. Italijanski duo Mathame i Radio Slave gostuju u glavnom gradu Srbije. Muzičko gostoprimstvo će organizovati Marko Nastić i Vlada Janjić. Ovo je jedna od onih, posebnih klupskih noći. Bez zaborava.

Ona je Alyah Rivière, a predstavlja se kao AliA. Dolazi iz Belgije. Otišla je u ozbiljne muzičke priče sa samo 17 godina i već ima impozanatno iskustvo. On je takođe iz Belgije, tačnije iz Brisela. Karijeru gradi pod imenom Kreshik. Di-džej, producent i jedan od osnivača etikete "BeatChronic". U njegovom univerzumu vladaju hip-hop, džez, fank, afrobit, haus i disko. Dva gosta iz srca Evrope u subotu, 18. maja nastupaju na splavu 20/44. Muzička podrška su Damjan, Dju Dju i Somii. Perfektno!


Hala 5 Beogradskog sajma je mesto održavanja jedne sasvim drugačije muzičke manifestacije. Tačno u 22:00 startuje muzički vremeplov koji će mnoge podsetiti na tinejdžerske dane. Žurka "Dragi Bravo" je namenjena svima koji su odrastali uz istoimeni časopis. Haus, hip-hop, najpoznatije pesme sa Evrovizije i ljubavne balade iz davnih vremena će biti na repertoaru. Ko je poželeo provod iz mladosti, 18. maja od 22:00 do 05:00 ima prilike da evocira uspomene.