Žurke za poslednju subotu u julu

Pre nego što krenemo da selektujemo julske uspomene, hajde da izađemo još jednom u grad

Sreda 25. jul 2018.

cover image

Hot Mess + Cherry on Top = top provod! Poznati splav na Ušću svake subote je jedno od posećenijih mesta u gradu. Dobre navike se ne menjaju, pa tako i naredne subote, 28. jula od 23:00 do 04:00 muziku puštaju Ike i Lea. Tvorci ove sjajne r'n'b i hip-hop žurke nisu umišljene zvezde. Za njih, svaki nastup je novi izazov. Bez obzira da li dolazite prvi ili stoti put, provod je zagarantovan.

Splav 20/44 je mesto koje se posećuje kada se zaželite čistog elektronskog zvuka i klabinga bez ograničenja. U subotu, 28. jula, zvanično, žurka počinje u 23:00 i trajaće do 06:00. Iz iskustva, ovde je žurka non-stop. Nema fajronta jer je svanuo novi dan. Naprotiv. Za muziku će se pobrinuti gost iz Berlina, Hugo Capablanca i domaći di-džej 33.10.3402. odnosno Nenad Marković. Ljuljanje do svitanja koje se ne zaboravlja.


Klub Štrafta je mesto održavanja treće žurke "Rainbow Crushhh". Subota, 28. jul je datum kada će di-džej pult zauzeti Nita i Mylo. Obećali su najbolji ritam za poseban letnji provod. Autentičan di-džej duo preferira pop, alt-pop, edm i druge žanrove koji donose gužvu na podijumu za igru i osmeh na lice. Provod startuje u 22:00. Ponesite dobro raspoloženje i đuskajte celu noć.