Gde izaći u subotu

Mnogo dobar klabing stiže. Neponovljivo super provod ne oprašta izostanak

Četvrtak 13. jun 2019.

cover image

Konačno toplo vreme. Konačno osmeh na licu i konačno, žurka pod otvorenim nebom u prirodi. U subotu, 15. juna na Adi Ciganliji će se dogoditi top trens parti. Goa Experience vol. XVII će proći u znaku jubileja etikete "Suntrip" koja je od 2004. fokusirana na old styled melodic i acidic goa-trance. Od 22:00 do 08:00 u live izdanju će se predstaviti di-džejevi Man With No Name, Dimension i Triquetra. Masala, Mozza i DaPeace su za trens spektakl na Makiškoj strani uveliko spremili di-džej setove. Na vama je samo da se pojavite. Za sve ostalo će se pobrinuti sjajno društvo.

Na splavu 20/44 nema dosade jer svaki vikend donese novu avanturu. Subota, 15. jun od 23:00 do 06:00 je vreme namenjeno za 15. po redu žurku "Bipolar". Glavna zvezda je gost iz Brisela, di-džej i producent Rick Shiver. Njegov muzički izbor se odlično ukpala u koncept beogradskog splava. Elektronski zvuk obogađen egzotikom i dozom mistike će razmrdati sve prisutne. Podrška za sjajan noćni program su di-džejevi Edi Oma, odnosno Bagheera, Johana i čovek bez koga ova žurka nema smisla, Dušan Lilić.

Svakog leta, splav Hot Mess je domaćin žurke "Cherry On Top". Ove subote, 15. juna zvanično počinje edicija 2019 prvoklasne r'n'b muzike. Poznati di-džej duo, Ike i Lea su kreatori i jedini izvođači. Imaju toliko iskustva, a opet, svaku njihovu žurku obeleži moćna euforija kao da je u pitanju premijera. Ukoliko preferirate ovaj žanr, jedino mesto na kome bi trebalo da se pojavite u subotu je Hot Mess.