Где изаћи у суботу

Много добар клабинг стиже. Непоновљиво супер провод не опрашта изостанак

Четвртак 13. јун 2019.

cover image

Коначно топло време. Коначно осмех на лицу и коначно, журка под отвореним небом у природи. У суботу, 15. јуна на Ади Циганлији ће се догодити топ тренс парти. Goa Experience vol. XVII ће проћи у знаку јубилеја етикете "Suntrip" која је од 2004. фокусирана на old styled melodic и acidic goa-trance. Од 22:00 до 08:00 у live издању ће се представити ди-џејеви Man With No Name, Dimension и Triquetra. Masala, Mozza и DaPeace су за тренс спектакл на Макишкој страни увелико спремили ди-џеј сетове. На вама је само да се појавите. За све остало ће се побринути сјајно друштво.

На сплаву 20/44 нема досаде јер сваки викенд донесе нову авантуру. Субота, 15. јун од 23:00 до 06:00 је време намењено за 15. по реду журку "Биполар". Главна звезда је гост из Брисела, ди-џеј и продуцент Rick Shiver. Његов музички избор се одлично укпала у концепт београдског сплава. Електронски звук обогађен егзотиком и дозом мистике ће размрдати све присутне. Подршка за сјајан ноћни програм су ди-џејеви Еди Ома, односно Bagheera, Johana и човек без кога ова журка нема смисла, Душан Лилић.

Сваког лета, сплав Hot Mess је домаћин журке "Cherry On Top". Ове суботе, 15. јуна званично почиње едиција 2019 првокласне r'n'b музике. Познати ди-џеј дуо, Ике и Леа су креатори и једини извођачи. Имају толико искуства, а опет, сваку њихову журку обележи моћна еуфорија као да је у питању премијера. Уколико преферирате овај жанр, једино место на коме би требало да се појавите у суботу је Hot Mess.