Куда за викенд

Где изаћи у петак и суботу

Уторак 04. дец 2018.

cover image

Право из Минхена у КЦ Град. Rainer Trüby је више од ди-џеја. Базични композит музичког удружења "Trueby Trio". Активни учесник ноћних дешавања већ две денеције се сматра изузетним забављачем. Музика коју уклапа и емитује не може да се не оцени као одлична. Његов асортиман садржи неколико потпуно различитих жанрова који заједно креирају јединствени бит. Заједно са њим, 7. децембра од 23:00 до 05:00 ди-џеј пулт ће заузети и сјајни Master Flow, Funk Technik Group и Somii.

Никада слађе у Шећеру. "Sugar pop all night long" је журка која ће се одржати у петак са почетком у 23:00. Колекција светских хитова by Maggie Ray ће трајати до 01:00, а онда ствар у своје руке преузима Соња Сајзор. Плес до 05:00 уз Мадону, Леди Гагу, Ријану, Бритни Спирс, Ники Минаж и многе друге владарке музичке индустрије је баш оно што ваши кукови желе. Хајде, крените у обнављање градива. И не заборавите - обуците се тако да можете да ђускате целу ноћ.

Авантура у суботу на сплаву 20/44 се зове "Путник". Специјална гошћа посебне техно журке је Soyoon. Она је и техно и тренс. Само да је добра музика око ње. Рођена у Кореји, живи у Француској. Фузија на први поглед неспојивог креира аутентичан ритам. Ретко долази у ове крајеве и зато се њен наступ не пропушта. Неће бити сама на задатку. Schwabe и Bagheera ће заједно са њом пуштати музику од 23:00 до 06:00.

Уколико не преферирате изненађења, а инсистирате на актуелном r'n'b звуку, журка "Cherry On Top" је дешавање за вас. Клуб DOT је место одржавања провереног провода. Ди-џејеви Ике и Леа су спремни за нову забаву до јутра. Субота у модерном ритму и то у центру града је прави разлог да не останете код куће.