Куда у провод у петак

Open air клабинг влада градом

Уторак 04. сеп 2018.

cover image

Прва школска недеља. Још мало одмора за студенте. Домаћице у гужви око спремања зимнице. Само је активним члановима београдске клупске сцене тајминг по мери. Последње вреле ноћи се користе за одлазак на журке под отвореним небом.

Фешта на Ади је званичан назив рођенданске журке ди-џеја Владе Exelog-а. Сви су позвани на слављенички парти који се одржава у петак, 7. септембра од 22:00 до 10:00 на Ади Циганлији. Макишка страна, тачније Пешчара је савршено место за дванаест сати одличног тренса. Слављеник је најавио сјајан провод и много изненађења, а у реализацији ће му помоћи ди-џејеви Вучко, Кузма, Кимо, Eddy и Краљевић.

Повратак у центар. КЦ Град ће у петак угостити једног ди-џеја и продуцента из Париза, а он је Jeremy Underground. Седми дан септембра, тачније ноћ, од 22:00 до 05:00 ће проћи у ритму хаус, диско, соул, џез, фанк и техно музике. Добродошлицу младом господину из Француске за ди-џеј пултом ће приредити ди-џејеви Брка, Никола Вемић, Peppe и Акиоки. Сјајан план за провод у центру града.

Журка је на броду! Сплав 20/44 ће 7. септембра од 23:00 до 06:00 лансирати соул, фанк из осамдесетих, психоделични рок, буги и диско бит. Предах од техна доноси добро познати ди-џеј тандем. Phillie P и Милош Вуковић ће пружити максимум само са једним циљем - да ову ноћ памтите по најбољем ђускању на подијуму за игру. Знате шта вам је чинити. Удобна обућа за плес, мало ретро стилизовања и правац Ушће!