Провод на сплавовима

Поглед на град са реке, благи ветар на кожи и јако добра музика су обавезна мајска забава

Уторак 14. мај 2019.

cover image

Максимално спектаклуларно са врхунским музичким програмом. Сплав Лето у петак, 17. маја отвара летњу сезону. Из Брајтона стиже популарни хаус двојац - Prok & Fitch. Са њима, од поноћи па све до 05:00 музику ће бирати и Nexie.

Ben Prok и James Fitch су ди-џејеви и продуценти фокусирани на музику за ђускање. Познати су по добром укусу, модерним песмама, бројним наступима али и сарадњи са техно магом кога цела планета зна као Green Velvet. Тамо где се тражи квалитет, они су ту. Мексико, Ибица, Токио. Локације са савршеним клабингом. Зато и не чуди што долазе у Београд да испишу прве странице историје у другој сезони на сплаву Лето.

Још једна дестинација на којој кукови неће мировати ни секунд је сплав Shake'n'Shake. Позитиван утисак ће од самог улаза констатовати и чуло вида. Свеједно је који сте пол. Овде долазе веома атрактивне девојке и сјајни момци. Коктел или два плус гласна комерцијална музика и ето формуле за незабораван петак у граду. Не журите са доласком на сплав. Парти стартује у поноћ.

Ко још увек није расположен за сплавове, добродошао је у КЦ Град. За петак, 17. мај од 23:00 до 05:00 је спремно нешто више од музике. Егзотичан двојац из Мексика, Zombies in Miami крстари планетом и шири свој поглед на звук. Тотално другачији звук. Jenouise и Canibal креирају фузију хибридног техна и рока. Енергичан спој различитих жанрова би требало послушати уживо јер је апсолутно оригиналан. Да читава ноћ буде идеална побринуће се домаћи ди-џејеви Чорбика и Банда Панда.