Београд ноћу: викенд журке

Рам пам пам! Ритам грува искључиво са сплавова

Понедељак 19. јул 2021.

cover image

Кад је лето иде се на Лето. Сплав у тотално летњем стилу са одличним програмом за провод до јутра. Петак и субота су резервисани за позната ди-џеј имена са домаћег терена. Када стигнете, а немојте пре 23:00 видећете зашто је ово једно од популарнијих места за излазак. Уколико се конектујете на мега бит, бићете редовни и недељом на чувеном матине партију.

Петак, 23. јул је прави дан да закорачите у галаксију клабинга звану Ласта. Први дан викенда се прославља на журки "Night Flight". Без обзира који ди-џеј гостује будите сигурни да ће вас врхунском музиком лансирати до звезда. Тачно како и заслужујете. Сијајте целу ноћ!

Субота, 24. јул има баш добар план за провод. Само ако сте још увек у игри јер није лако бити клабер две ноћи узастопно. Максимално позитивно расположење и правац на легендарни Freestyler. Биће гужва, као и увек. Get Low пројекат су осмислили ди-џејеви Architect и Mike Ride. Њихово знање ради за ваше кукове и широк осмех. Ваше је само да пронађете своје место на сплаву и ђускате до јутра.