Грозница суботње вечери

Субота ноћ таква да нећете ни помислити да останете код куће

Четвртак 08. авг 2019.

cover image

Лето у календару. Лето у ваздуху. Лето у глави. Лето под ногама. Логично, сплав Лето је место као створено за провод у другој августовској суботи. Перфектан ноћни програм са акцентом на егзотичан шик је идеалан начин да дочекате јутро у максималном расположењу. Не обазирите се на line up. Сваки ди-џеј који наступа је проверено име са домаће, регионалне, а неретко и светске електронске сцене. Потрудите се да се добро припремите за спектакл на води са савршеним погледом на Калемегдан.

Љуљања на реци никада довољно. Поготово када се споје ритам града и ритам са подијума за плес. Ди-џеј Марко Gangbanger има истанчан осећај за уклапање. Баш оно комбиновање које ће ваши кукови дочекати са великим да. Модеран, ретро, класичан. Његов звук је тотално иконичан. Сплав Шлеп је место на коме ће у суботу ноћ, 10. августа важити искључиво диско правила. На адреси за смех и плес до зоре музика се појачава већ око 22:00. Заборавите на лепу, а непрактичну обућу. Хитови вам неће дозволити паузу ни секунд.


Океј, лето је али није све у сплавовима. Много тога је и на ужареном асфалту. Нешто сасвим ново је донела актуелна сезона. То нешто је клуб под именом Half. Можда је ентеријер на пола. Мада није. Можда је локација на пола пута до куће. Можда је, за оне са високим стандардима понуда пића половична. Оно најважније - музика је апсолутно комплетна. И врхунска. Чиста клупска. Нема кокетирања са овим или оним. Овде се слуша само моћан грув.

Локално место за глобалне клабере ће у суботу, 10. августа направити парти који ће вас распаметити. Сирови техно и ништа друго су на програму. Од 23:00 па све до 10:00 музику ће пуштати Михајло, Александар Ивковић, Филип Xavi и брАк. Дођите да се проведете онако како заслужујете.