Groznica subotnje večeri

Subota noć takva da nećete ni pomisliti da ostanete kod kuće

Četvrtak 08. avg 2019.

cover image

Leto u kalendaru. Leto u vazduhu. Leto u glavi. Leto pod nogama. Logično, splav Leto je mesto kao stvoreno za provod u drugoj avgustovskoj suboti. Perfektan noćni program sa akcentom na egzotičan šik je idealan način da dočekate jutro u maksimalnom raspoloženju. Ne obazirite se na line up. Svaki di-džej koji nastupa je provereno ime sa domaće, regionalne, a neretko i svetske elektronske scene. Potrudite se da se dobro pripremite za spektakl na vodi sa savršenim pogledom na Kalemegdan.

Ljuljanja na reci nikada dovoljno. Pogotovo kada se spoje ritam grada i ritam sa podijuma za ples. Di-džej Marko Gangbanger ima istančan osećaj za uklapanje. Baš ono kombinovanje koje će vaši kukovi dočekati sa velikim da. Moderan, retro, klasičan. Njegov zvuk je totalno ikoničan. Splav Šlep je mesto na kome će u subotu noć, 10. avgusta važiti isključivo disko pravila. Na adresi za smeh i ples do zore muzika se pojačava već oko 22:00. Zaboravite na lepu, a nepraktičnu obuću. Hitovi vam neće dozvoliti pauzu ni sekund.


Okej, leto je ali nije sve u splavovima. Mnogo toga je i na užarenom asfaltu. Nešto sasvim novo je donela aktuelna sezona. To nešto je klub pod imenom Half. Možda je enterijer na pola. Mada nije. Možda je lokacija na pola puta do kuće. Možda je, za one sa visokim standardima ponuda pića polovična. Ono najvažnije - muzika je apsolutno kompletna. I vrhunska. Čista klupska. Nema koketiranja sa ovim ili onim. Ovde se sluša samo moćan gruv.

Lokalno mesto za globalne klabere će u subotu, 10. avgusta napraviti parti koji će vas raspametiti. Sirovi tehno i ništa drugo su na programu. Od 23:00 pa sve do 10:00 muziku će puštati Mihajlo, Aleksandar Ivković, Filip Xavi i brAk. Dođite da se provedete onako kako zaslužujete.