Dva puta žurka

Gde izaći u petak, 20. jula nije teško pitanje. Odličan provod je na splavovima

Utorak 17. jul 2018.

cover image

Vrelo, kišno, zanimljivo, drugačije - leto 2018. u Beogradu je veoma promenljivo. Jedino šta se nikada ne menja je klabing. Bez obzira na vreme, žurke su uvek u celom gradu. Letnji parti podrazumeva izlazak na splavove i atmosferu o kojoj se priča i piše u celom svetu. Već dugačka lista mesta za izlazak je od početka leta bogatija za još jedan splav.

Leto Beograd je mesto gde elektronska muzika i egzotičan ambijent priređuju originalnu zabavu. Poznati gradski di-džejevi su domaćini. John Belk, Teo Trunk, Mancha, Nexie i mnogi drugi umetnici iz srpske elektro industrije insistiraju na svetski poznatim pesmama uz koje ispijanje omiljenog pića i đuskanje imaju sasvim poseban efekat.


Šou biznis diva ne staje. Gospođa Lopez je ponovo spremno dočekala leto. Bez njenog najmanje jednog novog hita za vrele noći omiljeno godišnje doba je nezamislivo. Od pevačice latino muzike je stigla do samog vrha, a haus i pop, uz dozu r'n'b žanra,  na njen način obaraju rekorde slušanosti. Petak je pravi dan za ovakav bit.

Shake'n'Shake petkom organizuje haus žurke. "Pink champagne" je ime za provod na popularnom splavu koji vikend započinje isključivo u najmodernijem ritmu. U petak, 20. jula, žurka startuje malo pre ponoći. Nije vam potreban poseban dress code ali su rezervacije poželjne. Must have je dobro raspoloženje i društvo koje zna da se provede vrhunski. Sve ostalo ćete pronaći na ovom mestu.