Gde izaći za vikend

Znamo gde ćete đuskati drugog septembarskog vikenda. Uskoro saznajete i vi. Brzo spremajte ekipu za top klabing

Sreda 06. sep 2023.

cover image

Veliki parti pod zvezdama je zakazan za petak, 8. septembar od 22:00. Premijerno, u dvorištu muzeja Nebojšina kula, organizacija Ritmik će napraviti žurku za desetku. All Stars muzički tim čine Kristijan Molnar, Luton, Cosmic G i White City Soul. Indi, disko, fank, haus i drugi žanrovi u režiji domaćih di-džejeva će biti obogaćeni unikatnim live art performansom umetnice Svetlane Ninković koja će svoj muzički doživljaj oslikavati na licu mesta. Muzika i umetnost, ruku pod ruku za upečatljiv provod na posebnom mestu. Ritmik Opening se ne propušta.

Klub Half je još jedno mesto na kome morate da se pojavite u petak. Od 19:00 do 01:00 Kukus i Bekfleš uživo obećavaju gala provod. Dva prvoklasna di-džeja nakon pauze od četiri godine i kusur ponovo dele stejdž, a imaju u poseban povod za slavlje - jubilej. Zajedno sa publikom će obeležiti 10 godina rada sa više nego euforičnim ritmom. Slavljenički i moćno. Urbano i razigrano. Dobro poznati di-džejevi će ostaviti srce na pultu jer Beograd noću ništa manje ne zaslužuje. Broj ulaznica je ograničen i nestaje brzinom svetlosti. Ne dozvolite da se drugi provedu bolje od vas osme septembarske noći.

Da subota bude jednako super, istražite koji klub u gradu ima program po vašem ukusu. Nema greške sa posetom legendarnog broda 20/44. Svake večeri se u spontanoj režiji dešavaju magični momenti. U svakom trenutku odjekuje fenomenalan bit zbog kojih nema ni jednog jedinog para nogu da se dosađuje. Ovo je klub o kome su pisali brojni svetski mediji. Razloga je mnogo. U slučaju da još uvek niste upoznali izvornu klabing kulturu Beograda, ove subote morate da se pojavite i doživite svitanje na reci u 20/44 stilu.

Ko je ljubitelj izlazaka isključivo u centru grada, Tranzit je idealna destinacija. Red muzike, red lepih lica, tura pića i tako u krug cele noći. Popularni di-džejevi zajedno sa brojnim gostima od vikenda do vikenda stvaraju istoriju zvanu Beograd noću. Besprekorno će biti i predstojeće subote, ukoliko se i vi pojavite, biće neverovatno savršeno.