Kuda za vikend: žurke u petak

Hajde, izađi u grad. Svi su u klubovima

Utorak 20. avg 2019.

cover image

Petak, 23. avgust će u klupskoj memoriji ostati dobro upamćen. Razlog, više nego konkretan. Čuveni di-džej i producent Kolsch nastupa u klubu Barutana. Gostovanje koje se dugo čekalo je konačno na programu. Od 23:00 do 06:00 uz moćnog Danca, publiku će dovesti do vrhunca i nikad bolja dva domaćina. Sada već svetska sila - Ilija Đoković i Nikola Mihailović su muzička podrška. Dakle, u petak noć svi putevi vode na Kalemegdan.

U klubu Half, petak je rezervisan za specijalnu žurku. FTP Cojkana će promovisati debi audio ostvarenje. Prvenac nosi naziv "Skrrrt Kobejn" i zaslužuje maksimalnu pažnju. Pored zvezde večeri, sebe će predstaviti i XOXO Rade, Yan Dusk, Sprajt Rajm i Hari Kvoter. Super ekipa startuje tačno u 23:00. Slušanje top ritma će trajati sve do 04:00.

Vikend tokom leta je nezamisliv bez žurke na splavovima. Splav Tag je za pretposlednji petak u avgustu pripremio veliki muzički događaj. Samo za ljubitelje modernih muzičkih tokova u Beograd stiže Raf Camora. Nastup počinje u 23:45 i trajaće do 04:30.


Rođen u Beču, živi u Berlinu. Njegova muzika je stanovnik cele planete. Akcenat u njegovom stvaranju je uvek na tekstovima. Uvek uživo jer su emocije centar njegovog stvaranja. Milionski pregledi muzike koju potpisuje Raf Camora su razlog više da dođete na popularni splav i doživite drugačiji provod.