Festival Egzit u Novom Sadu

Uskoro počinje globalni muzički spektakl. Ceo svet stiže na Petrovaradinsku tvrđavu zbog jednog jedinog razloga: neprikosnoveno moćna muzika!

Ponedeljak 27. jun 2022.

cover image

Exit 2022 od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi obećava najbolji provod ikada. Na više od 40 bina i zona će nastupati preko 150 muzičkih umetnika koje veoma dobro znate. Novi Sad je tu ali ulaznice uskoro neće biti. Ne propustite najveći muzički festival u ovom delu Evrope.

Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, Maceo Plex, Boris Brejcha, Marky Ramone i The Exploited, Afrojack, omiljena Konstrakta, James Arthur, Masked Wolf, Ofenbach, ARTBAT, Jax Jones, Adam Beyer, Enrico Sangiuliano, Denis Sulta i mnogi mnogi drugi vodeći muzičari će gostovanjem u Srbiji obeležiti leto 2022.

Domaći bendovi i di-džejevi su neizostavni na vrhunskom okupljanju. Duga istorija postojanja brenda Egzit svake godine pažljivo kreira listu gostiju. Budite sigurni da je svaki izvođač odličan za đuskanje do jutra pod otvorenim nebom.

Karte za Egzit ovih dana su glavna tema razgovora među ljubiteljima najboljeg zvuka. Sjajna saradnja između organizatora festivala i Instituta za transfuziju krvi Srbije vam pruža mogućnost da obezbedite svoje mesto u velikoj festivalskoj zoni. Potrebno je da date krv u prostorijama Instituta ili na nekom od punktova i vaša humana strana ličnosti će vas odvesti na avanturu koja se ne propušta - Exit 2022.