Moćan ritam za kraj leta

Za vrele dane, za noći bez sna. Malo mašte, malo više dobre muzike i leto nikada neće napustiti vaš kalendar. Kao ni raspoloženje

Petak 18. avg 2023.

cover image

Avgust u punoj brzini korača ka svom kraju. Do zvaničnog završetka leta ima još mnogo dana ali čim se septembar približava, nekako više nije to to. Obaveze umesto lenčarenja, posao umesto odmora, gužva u saobraćaju umesto gužve na bazenu. Da da, zna se da svemu dođe kraj pa ipak nije svejedno. Međutim, postoji način da se produži letnji vajb. Pravo u centar - muzika! Pojačajte naredne muzičke poslastice i zaboravićete na sve što želite.

1. Ibiza Anthems DJ set live from Ibiza Rocks

Što više budete slušali ovih skoro okruglo 50 minuta sjajne energije, više ćete imati osećaj da ste na moru. I to ne bilo gde već na magičnoj Ibici. Bilo da ste se nedavno okupali na omiljenoj letnjoj destinaciji svetskih klabera ili ne, osećaj dok preslušavate ovaj set je odličan. Svaka traka je perfektno složena, čeka se samo vaš najširi osmeh.

2. Dj Set Live From Monte Carlo

Uskačite u muzičku vožnju od Ibice do Monte Karla jer upravo ovakav prevoz dugo tražite. Kao i sama lokacija, muzika je više stylish, manje groov. Zajednička je spektakularna atmosfera koju emituju prvoklasni svetski di-džejevi. Od srca hvala za ovakve zvučne delicije. Što više slušate, više vam je jasno da vaši kukovi hoće baš ovakav režim rada.

3. Carl Cox Epic House Set From DJ Mag HQ Ibiza

Za kraj kralj muzike. Gospodin Karl Koks kreira večne mikseve. Njegova remek-dela su škola za mlade nade, lek za sve probleme, kec u rukavu za svaku žurku. Ovih sat i malo više od 30 minuta su preko potrebni u svačijoj plej listi. Za posao, za kola, za put na more, za odmor kod kuće. Izuzetno uživanje koje nećete prestati da ponavljate. Locirajte se gde želite i uživajte celim telom.