Моћан ритам за крај лета

За вреле дане, за ноћи без сна. Мало маште, мало више добре музике и лето никада неће напустити ваш календар. Као ни расположење

Петак 18. авг 2023.

cover image

Август у пуној брзини корача ка свом крају. До званичног завршетка лета има још много дана али чим се септембар приближава, некако више није то то. Обавезе уместо ленчарења, посао уместо одмора, гужва у саобраћају уместо гужве на базену. Да да, зна се да свему дође крај па ипак није свеједно. Међутим, постоји начин да се продужи летњи вајб. Право у центар - музика! Појачајте наредне музичке посластице и заборавићете на све што желите.

1. Ibiza Anthems DJ set live from Ibiza Rocks

Што више будете слушали ових скоро округло 50 минута сјајне енергије, више ћете имати осећај да сте на мору. И то не било где већ на магичној Ибици. Било да сте се недавно окупали на омиљеној летњој дестинацији светских клабера или не, осећај док преслушавате овај сет је одличан. Свака трака је перфектно сложена, чека се само ваш најшири осмех.

2. Dj Set Live From Monte Carlo

Ускачите у музичку вожњу од Ибице до Монте Карла јер управо овакав превоз дуго тражите. Као и сама локација, музика је више stylish, мање groov. Заједничка је спектакуларна атмосфера коју емитују првокласни светски ди-џејеви. Од срца хвала за овакве звучне делиције. Што више слушате, више вам је јасно да ваши кукови хоће баш овакав режим рада.

3. Carl Cox Epic House Set From DJ Mag HQ Ibiza

За крај краљ музике. Господин Карл Кокс креира вечне миксеве. Његова ремек-дела су школа за младе наде, лек за све проблеме, кец у рукаву за сваку журку. Ових сат и мало више од 30 минута су преко потребни у свачијој плеј листи. За посао, за кола, за пут на море, за одмор код куће. Изузетно уживање које нећете престати да понављате. Лоцирајте се где желите и уживајте целим телом.