УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Коришћење сајта www.belgrade-beat.rs (у даљем тексту "Сајт") је под условима наведеним у овом документу. Уколико се, као корисник (у даљем тексту "Корисник") не слажете са овим условима, напустите одмах Сајт. Услови су обавезујући и могу се мењати само уз сагласност Beat д.о.о. (у даљем тексту: "Beat д.о.о."). Beat д.о.о. задржава право да измени ове услове по свом нахођењу, у било које време.

ПРАВНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Сви текстови на Сајту су ауторски текстови и заштићени су Законом о ауторским правима. Копирање и множење садржаја Сајта је дозвољено само уз писано одобрење Beat д.о.о.

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА ЛИНКОВА И ДЕЛОВА САЈТА У РАМУ (FRAMING)

НЕ МОЖЕТЕ ПОВЕЗИВАТИ ИЛИ КОРИСТИТИ ДЕЛОВЕ ОВОГ САЈТА У РАМУ ИЛИ БИЛО КОЈИ ДЕО ИСТОГ ОСИМ НА НАЧИН ОПИСАН У ОВИМ УСЛОВИМА КОРИШЋЕЊА

Након повезивања на овaj Сajt у складу са условима коришћења, добићете неексклузивну, непреносиву, бесплатну подлиценцу за коришћење марке Belgrade Beat у власништву Beat д.о.о. искључиво за пружање подвучене, текстуалне везе са ваше веб странице ка Belgrade-Beat.rs. Ниједна друга употреба Belgrade Beat марке, имена или логоа није дозвољена без изричитог писменог одобрења од Beat д.о.о..

Без ограничавања других одредаба садржаних у нашим условима коришћења, можете укључити и линкове на вашој веб страници ка јавно доступним веб страницама Belgrade-Beat.rs (тј. ка било којој веб страници која не захтева пријављивање и лозинку и/или ограничен приступ). Не можете повезати ка Belgrade-Beat.rs било коју веб страницу која садржи неадекватну, нерелевантну, клеветничку, нарушавајућу, опсцену, непристојну или незакониту тему, назив, материјал или информације које крше било коју применљиву интелектуалну својину, власничка права, права приватности или публицитета.

ТАЧНОСТ ИНФОРМАЦИЈА

Beat д.о.о. има за циљ да пружа практичне и поуздане вести и информације. Иако се трудимо да садржај Сајта буде што тачнији, не преузимамо одговорност за било какав губитак, повреду, или непријатност коју било које лице може да има као резултат информација објављених на Сајту.

Beat д.о.о. улаже разумне напоре да проверава тачност објављених информација. Ипак, Beat д.о.о. не може да гарантује да ће објављене информације бити без грешака. Исправке се повремено додају у постојеће информације без претходне најаве.

ОДРИЦАЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТИ

Када се на Сајту објављују “спољни” линкови (линкови ка другим сајтовима), Beat д.о.о. не прихвата никакву одговорност за садржај и тачност било ког од тих сајтова, као ни одговорност за било какав губитак, повреду, или непријатност коју било које лице може да има као резултат информација објављених на другим сајтовима.

Робе и/или услуге које су доступне за куповину на нашем Сајту, као што су резервације туристичких тура, резервације хотела, карте за догађаје и сл. пружају наши партнери и предствљају уговор између Корисника и партнера, а не Корисника и Beat д.о.о. Иако Beat д.о.о. улаже разумне напоре да су на Сајту представљени реномирани добављачи роба и услуга (партнери), Beat д.о.о. не преузима одговорност која може да произилази из куповине роба и/или услуга од партнера. Корисник је одговоран за увид и прихватање услова сваког појединачног партнера, пре обављања куповине. За свако питање, жалбу, или отказивање куповине робе или услуге, Корисник треба да се обрати директно партнеру.

ЗАБРАНА СА САЈТА

Задржавамо право да, по свом нахођењу, забранимо приступ Сајту одређеним корисницима, на сталном или привременом основу. Сваки такав корисник нема право да покушава да користи Сајт под било којим другим именом и/или преко другог корисника.

ПРАВНА НАДЛЕЖНОСТ И РЕШАВАЊЕ СПОРОВА

На ове услове се примењује право Републике Србије. Корисник се неопозиво слаже да ће српски суд имати искључиву надлежност за решавање било ког спора.

Beat д.о.о., м.бр. 20868554, Гундулићев венац 37, Београд - Србија
За правне упите, молимо вас да нас контактирате на [email protected]