Старе траке за ново доба

Неке песме немају рок трајања. Баш такве су водећи тренд у овом тренутку

Петак 07. апр 2023.

cover image

У мору музике која тешко да ће преживети први талас, а камоли сезону, зашто губити време на претрагу када је одлична рекапитулација ритма спремна. Евоцирање успомена на најбоље журке, мелодије које су пратиле најважније датуме, бесциљну ноћну вожњу и друге ситнице за које се испостави да су биле најважније у животу. Уз прву песму са листе враћамо осмех на лице. За ђускање се покрените сами.

1. David Guetta Ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over

Пре "само" 13 година цео свет је плесао у Гета вајбу. Волели га или не, његов жанр је променио музичке токове. Кључ за лансирање на светску А листу је управо ова песма. Руке горе одмах!

2. Swedish House Mafia ft. John Martin - Don't You Worry Child

Округло 10 година је прошло од премијерног емитовања нумере која је дуго била у центру пажње. Ко је заборавио - изволите подсећање.

3. Queen - We Will Rock You

Када се спомене Queen, Bohemian Rhapsody као песма над песмама икада је незаобилазна. Дижите енергију на максимум и трчите у нове победе са овом песмом. Само два минута и четрнаест секунди је непревазиђеним музичарима било довољно да испишу музичку историју. Нећете зажалити ако одаберете repeat на неколико сати.

4. Eurythmics, Annie Lennox, Dave Stewart - Sweet Dreams

Овај хит ове године прославља 40. година. Свака реч, сваки такт, све је тако живо и стварно. Будите сигурни да ћете исту ствар пуштати и за четрдесет. Проверено.

5. PSY - Gangnam style

Нема тог уређаја са ког није вриштала ова песма. Тачно пре деценију, читава планета је ђускала у невероватно заразном ритму и гласно певала рефрен. Подсетите се кореографије и одушевите све присутне.